top of page
Thuisverpleging Swinnen - Vanaken Marielle

Thuisverpleging Swinnen-Vanaken Marielle: thuisverpleging met een hart voor elke patiënt

Thuisverpleging op uw tempo, op elk moment

Uw thuisverpleegster is iemand die werkt met een hart voor mensen. Ons uitgangspunt? Zorg bieden zoals we die zelf zouden willen krijgen. Warm, persoonlijk en op uw tempo. Altijd professioneel, altijd met respect. En bovendien: steeds met de nadruk op uw unieke situatie, wensen en verwachtingen.

We doen méér dan alleen verzorgen. Want een luisterend oor is minstens even belangrijk als kwaliteitsvolle zorg.

Bij Thuisverpleging Swinnen-Vanaken kunt u terecht voor een ruime waaier aan verpleegkundige diensten aan huis. Onze thuisverpleegsters zijn allemaal professioneel opgeleid om u te verzorgen. En blijven zich bijscholen om u op elk moment de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Waarvoor kunt op Thuisverpleging Swinnen-Vanaken Marielle vertrouwen?

Ons team komt bij u aan huis om de juiste verzorging toe te dienen. Wat dat precies is, hangt volledig af van uw vraag. Soms helpen we mensen bij hun dagelijks toilet, maar we ondersteunen ook palliatieve patiënten die hun laatste dagen in intieme kring willen doorbrengen. Wij passen ons aan uw situatie aan.

U kunt een beroep doen op onze dienst voor:

  • hygiënische zorg (mogelijk zonder doktersvoorschrift)

  • diabeteszorg

  • wondzorg (referentieverpleegkundige wondzorg)

  • inspuitingen

  • medicatie klaarzetten en toedienen

  • stomazorg

  • steunkousen aandoen en verwijderen

  • palliatieve zorgen

Swinnen-Vanaken

Kortom, wij organiseren een complete zorg op maat. Staat uw zorgvraag niet in het lijstje of wilt u een dringende vraag bespreken? Bel ons nu!

Diabeteseducatie: wat is dat?

De verzorging van diabetespatiënten is een van onze specialisaties. Daarnaast doen we ook aan diabeteseducatie. Maar wat is dat nu precies?

Uw thuisverpleegster komt bij u langs om inspuitingen toe te dienen en uw diabetes van nabij op te volgen. Bovendien leggen we tot in de kleinste details uit wat de ziekte precies inhoudt. Welke behandelingen mogelijk zijn. Wat u wel mag doen én wat u moet vermijden. Kortom, een volledig inzicht in deze allesbepalende ziekte. 

Uiteraard zijn familieleden en naasten welkom om deze uitleg te volgen. We merken dat dit de ziekte vaak helderder maakt voor iedereen die betrokken is.

Wat kost thuisverpleging bij Thuisverpleging Swinnen-Vanaken?

Wanneer u bent aangesloten bij een ziekenfonds, is de thuisverpleging volledig gratis voor u. Thuisverpleging Swinnen-Vanaken hanteert immers de derdebetalersregeling. Wij zorgen voor een directe facturatie aan uw ziekenfonds en regelen alle administratieve formaliteiten. 

U hoeft enkel een klevertje van uw mutualiteit klaar te houden tijdens ons eerste gesprek. Wij doen de rest.

Hebt u vragen of wilt u een gesprek aanvragen met uw thuisverpleger? Contacteer ons!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page